Usluge

Izrada internetskih stranica

Moderne i inspirativne web stranice za uspješniju prodaju Vaših proizvoda i usluga. Zajedničko pronalaženje najprikladnijih rješenja i savjetovanje o domeni, hosting paketima i drugim pitanjima vezano za izradu web stranice.

Upravljanje sadržajem

Izrada dokumentacije o planiranju razvoja Za najbolje poslovne rezultate preporuka je održavati web stranicu. Užurbana svakodnevnica u tome Vas sprječava? Nudimo usluge upravljanja sadržajem za lakše poslovanje i uštedu vremena.

Servis računala i računalne opreme

Detekcija kvara na prijenosnim i stolnim računalima. Popravak računala i računalne opreme koristeći vrhunsku opremu. Zamjena dotrajalih komponenti računala.

Održavanje računala i računalne opreme

Cilj je preventivnog i kontinuiranog održavanja smanjiti poteškoće u radu i kvarove. Za nesmetano korištenje računala potrebno je osigurati stabilnost u radu i pravilno izraditi sigurnosne kopije podataka.

Priprema računala za rad

Instalacija operativnog sustava i potrebnih programa. Instalacija hardware-a i potrebnih drivera (pokretača uređaja). “Čišćenje” od virusa i instalacija antivirusnih programa.

Savjetovanje u radu s računalima

Planiranje računalnih sustava koji povezuju hardware, software i komunikacijske tehnologije. Upravljanje i rad s računalnim sustavima i opremom za obradu podataka.

ET-WEB

obrt za računalne djelatnosti

info@et-web.hr

POVEŽIMO SE


Pravila privatnosti


Images from Unsplash and Pixabay